JKPG Metal 27 nov - 28 nov
Inspiration days 2019

Kyocera

Program från 2018

LÖNSAM OCH EFFEKTIV FRÄSNING

9:30 & 13:30

Låt dig inspireras och få nya kunskaper om en effektiv och processäker produktion tillsammans med våra medutställare. Med teori och demokörningar i både aluminium och stål ger vi dig exempel på effektiviseringar och förbättringar inom fräsning.

Erowa kommer som medutställare visa CleverClamp och MTS i produktion. Ni kommer dessutom få möjlighet att se andra produkter från det breda utbud vi har. EROWA är sedan tre årtionden känt över hela världen för nollpunktsystem, men vår stora kompetens ligger i att konsultera processautomatisering.

Det legendariska "Flexible Manufacturing Concept" utgör grunden för modern automatiserad produktion av små serier och enskilda delar. Och precis detta är vårt mål: Att erbjuda dig mer än du förväntar dig. En produktfördel du inte hade tänkt på och en flexibilitet du inte trodde var möjlig.

HAIMER kommer att presentera sin patenterade teknik inom värmekrymputrustning och visa vad som är möjligt inom chucktekniken. Nu finns även möjligheten att implementera HAIMERS utrustning enligt Industri 4.0

HAINBUCH presenterar nya produkter för stationär uppspänning, samt flexibla lösningar för snabba omställningar. Även våra traditionella roterande produkter kommer att visas.

Tebis är en global marknads- och teknologiledare inom sektorn för CAD/CAM och MES

Tebis programvara har ett intuitivt användarinterface som säkerställer en hög nivå av kvalitet och pålitlighet vid tillverkningen, även för mycket komplexa detaljer. Tack vare Tebis erbjudande av tjänster kan kunderna introducera nya teknologier och till fullo utnyttja kraftfullheten i Tebis processlösningar

För mer information kontakta:
Henrik Carneteg
036-34 46 00
heg@kyocera-unimerco.com


Hitta till Kyocera