Inspirationskväll

INSPIRATIONSKVÄLL 27 NOVEMBER 2019

Middag är nog det bästa sättet att avrunda den första dagen. Ni välkomnas med en välkomstdrink och något lättare att äta under minglet för att sedan njuta av ett komplett julbord som startar med sillbuffé och avslutas med äkta småländsk ostkaka.

undefined

Joe Labero, direkt från Las Vegas scener, är kvällens underhållare och bjuder på en unik upplevelse där du får komma närmare magin och mystiken än någonsin tidigare. Var beredd på fingerfärdighet i världsklass och magi som får dig att tappa hakan.

Joe Labero är idag en av världens största magiker. Han är hjärnan bakom några av de mest häpnadsväckande illusionerna du någonsin kommer att se!

undefinedundefined
Håkan Eng
håller ihop hela inspirationskvällen. Håkan har under 30 år arbetat med radio, TV och har varit konferencier för flera stora event i Jönköping.

MACK5 kommer stå för musiken under hela kvällen. Med en bred repetoar kommer de sätta guldkant på MIDs inspirationskväll.

Elmia entré SYD är lokalen för kvällen. En för alla välbekant arena för möten och affärer. En perfekt plats att samla branschen för en trevlig inspirationskväll och avslutning på första dagen för Metal Inspiration Days.

Hålltider för kvällen

16:30 Mingel startar