Inspirationskväll - 30/11

 

INSPIRATIONSKVÄLL 30 NOVEMBER 

undefined

Hasse Brontén - Polisen som blev komiker och slog igenom stort med sin glada och rättframma stil som passar in i alla tillfällen. Med nästan 20 år som aktiv komiker har ni kunnat se han både på de stora scenerna men även på TV i Parlamentet, Time Out och senast i filmen Snälla Kriminella. Hasse är även aktuell med podden Snutsnack.

undefinedundefined

Håkan Eng håller ihop hela inspirationskvällen. Håkan har under 30 år arbetat med radio, TV och har varit konferencier för flera stora event i Jönköping.

MACK3 kommer stå för musiken under hela kvällen. Med en bred repertoar kommer de sätta guldkant på MIDs inspirationskväll.

Elmia Lobby Nord är lokalen för kvällen. En perfekt plats att samla branschen för en trevlig inspirationskväll och avslutning på första dagen för Metal Inspiration Days. 

Hålltider för kvällen

17.00 Mingel startar

Anmälan

Du anmäler vilken dag/dagar du kommer, till vilken arrangör, var du vill äta lunch samt om du deltar på inspirationskvällen på ett och samma ställe: www.metalinspirationdays.se 

Alla arrangemang är kostnadsfria. Sista dag för anmälan är fredag 25 november. Antalet platser till kvällen är begränsat. Anmälan är bindande.