Edströms

Program från 2019

PRODUCERA OBEMANNAT

Visning av automationslösningar - Så producerar du obemannat på ett kostnadseffektivt sätt.

Sverigepremiär av Haas UMC 1000 - lättanvänd 5-axlig bearbetningsmaskin där stora detaljer inte är något problem.

9.30-12.00 & 13.30-16.00
Lunch: 12.00-13.00

Medutställare

AME (Mastercam) visar världens mest använda CAM-System, Mastercam. Det kompletta verktyget för att styra maskinparken.

Citrox visar upp sin mjukvara som gör att alla på produktionsgolvet kommer kunna programmera sin robot för maskinbetjäning på egen hand. Vi sätter enkelheten i stort fokus så kom gärna förbi och testa. Som robotintegratör tar vi oss an en massa olika projekt, samtidigt som vi har några standardlösningar som vi har gjort superenkla. Välkomna! 

Cobotech visar CT DUO, en standardlösning för enkel och kostnadseffektiv maskinbetjäning med kollaborativa robotar från Universal Robots. Välkomna att även diskutera just era specifika applikationer t ex hur en UR-robot kan användas inom montering, palletering, gradning mm.   

Fastems visar och demokör sin mjukvara MMS (Manufacturing Management Software) i kombination med RoboCell ONE. RoboCell ONE är en ny standardcell med robotbetjäning av 1 eller 2 bearbetningsmaskiner.

GF System 3R visar automationslösningar ihop med HAAS UMC750/1000 samt olika verktygssystem/mjukvara för bearbetning i fräsmaskiner.

InLead Automation visar sitt sortiment av standardceller för bearbetningsmaskiner och möjligheten att kundanpassa dessa. Under dessa dagar visar vi en av våra standardceller InFeeder tillsammans med en svarv.

Renishaw visar mätprober och mjukvara för styrning och kontroll av tillverkningsprocessen.

Robotiq Leverantör av grippers, vision, vacuumgrippers, kraftsensorer och mjukvaror för kollaborativa robotar. Robotiqs verktyg och kunskap förenklar samarbetsrobotapplikationer, så fabriker kan starta produktionen snabbare. ”Start production faster!”

Sandvik Coromant visar verktyg i aktion i HAAS maskiner, den nya borren CoroDrill® DS20, samt vårt digitala utbud av hjälpmedel och produkter som t.ex. CoroPlus® Tool Guide och Machining Insights.

SCHUNK är världsledande inom gripsystem och uppspänningsteknik. Med över 11 000 standardkomponenter kommer Schunk att visa diverse gripdon & robottillbehör häribland robotväxlare, gradare samt vakuum produkter. 


För mer information kontakta:
Fredrik Salomonsson
036-39 20 54 eller 0708-39 20 54
fredrik.salomonsson@edstroms.com

Hitta till Edströms Maskin