Edströms

 

Edströms - 75 ÅR AV INNOVATION!

Varmt välkommen att besöka oss på Edströms och våra medutställare under MID 2022!
Boka in 2 hela dagar fulla med inspiration och intressanta diskussioner. Vi visar upp den senaste maskintekniken, så missa inte att få en nära titt på 3d-skrivare från Desktop Metal som tar prototypframställning och massproduktion av produkter till en helt ny nivå. 

Vi finns på plats med representanter från Edströms men även från våra medutställare. Läs mer om dessa nedan. 

Vi ses! 

Ta del av våra senaste nyheter här: https://www.edstroms.com/nyheter/desktopmetal/


En av sakerna du kan förvänta dig att kunna titta närmare på när du besöker Edströms under MID-dagarna är maskinbetjäning.
I denna filmen ser ni ungefär hur det kan gå till. På plats finns både Universal Robotsrepresentanter, våra integratörer och tillbehör att titta närmare på.

9.30-12.00 & 13.30-16.00
Lunch: 12.00-13.00

Utställare 2022:

AME AB
Visar världens mest använda CAM-System, Mastercam. Det kompletta verktyget för att styra maskinparken.

Chuckcenter
Chuckcenter är specialist inom hållande verktyg. Chuckcenter erbjuder ett heltäckande utbud av hållande verktyg för alla områden. Med ett heltäckande program av verktyg är det en självklarhet för oss att hjälpa dig med dina verktygsproblem, oavsett hur stora eller små de är.

Cobotech
Cobotech är specialiserade på kollaborativa robotar. Vi hjälper er automatisera era produktionsprocesser med cobots från Universal Robots.                       

GF System 3R  
visar automationslösningar ihop med HAAS UMC750/1000 samt olika verktygssystem/mjukvara för bearbetning i fräsmaskiner.

Gühring Group
Tillhör idag världens ledande leverantörer av skärande verktyg i snabbstål och hårdmetall och är representerat globalt genom mer än 60 dotterbolag och återförsäljare. Vårt produktsortiment består av över 90 000 standardartiklar samt ett oräkneligt antal kundanpassade verktyg. World Wide har Gühring Group ca 9 000 anställda. Gühring Sweden AB:s huvudkontor finns i Lidköping där hela den svenska verksamheten är samlad.
 

Renishaw AB 
Renishaw är ett globalt företag med kärnkompetens inom mätning, rörelsestyrning, spektroskopi och maskinbearbetning med hög precision.

Sandvik Coromant
Sandvik Coromant är ett svenskt varumärke och företag som säljer verktyg och tjänster inom skärande bearbetning. Produkterna används för att forma metallkomponenter inom exempelvis maskintillverkning, flygindustri, bilindustri, medicinteknik och energiproduktion

Schunk
Schunk är världsledande inom uppspänningsteknik och gripsystem. Vi finns på plats för att visa delar av sitt sortiment inom verktygshållare, uppspänning och produkter som ökar er processäkerhet och minskar era ställkostnader 

Svenska Elektrod AB 
Svenska Elektrod kan Svets, Oförstörande Provning, Värmeskydd och Cobots. Som Certified System Integrator för Universal Robots fokuserar de på industriella tillämpningar av kollaborativa robotar med utgångspunkt i svetsning. Under Metal Inspiration Days kommer de att demonstrera svetsning, slipning och automatiskt verktygsbyte med Universal Robots.


För mer information kontakta:
Fredrik Salomonsson
036-39 20 54 eller 0708-39 20 54
fredrik.salomonsson@edstroms.com

Hitta till Edströms Maskin