JKPG Metal 27 nov - 28 nov
Inspiration days 2019

ABB Robotics i Jönköping

Program från 2018

PRODUCERA MERA, MEN TILL LÄGRE KOSTNAD.
- SMARTA PRODUKTIONSLÖSNINGAR MED HÖG AUTOMATIONSGRAD.

9.30 & 13.30

Kom till ABB och få en unik fabriksvandring där vi och våra medutställare visar allt från maskinbetjäning med 3D-sensorer, kollaborativa robotar till allt däremellan som hör till en modern
robotcell.

ABB  levererar automation med industrirobotar som kombineras med FlexLoader™ Vision, som ger roboten ögon och öppnar helt nya möjligheter till flexibel automation. Under Metal Inspiration Days kommer ABB att visa en på marknaden helt ny cell, SC 3000 XL. Vi kommer även att visa vårat unika 3d vision system, kompletta celler med svarvar och mycket mer.

Dankab kommer att visa SIC Marking märkutrustning av olika slag och EPPINGER fasta och drivna verktyg.

Festo kan erbjuda smarta och intuitiva lösningar både inom pneumatisk och elektrisk automation. Festo kommer bl.a. att visa nya pneumatiska automationsplattformen VTEM som styrs med appar, smarta produkter för vakuum, lösningar för energieffektivisering samt komplett lösning för servopress.

Jokab visar sitt kompletta program för maskinsäkerhetslösningar, inklusive utgående enheter som kontaktorer och säkerhetsbrytare i kombination med automationslösningar för robotceller.

Renishaw Equator är en flexibel mätutrustning anpassad för produktionsmiljö. Använd den som en central mätstation där operatörer själva gör kontrollmätningar och avlastar mätrummet. Placera den i en cell med bearbetningsmaskin och robot, Equatorn håller koll på styrprocessen för obemannad produktion.

SCHUNK är världsledande inom gripsystem och uppspänningsteknik. Med över 11 000 standardkomponenter erbjuder SCHUNK produkter från robotnos till maskinspindel. SCHUNK visar bl.a gripdon, robottillbehör, skruvstycken och nollpunktssystem.

SMW-AUTOBLOK visar KNCS-Matic. En världsunik kraftchuck anpassad för backbyte med robot. Vi visar också marknadens bästa nollpunkts-system, APS, utmärkt för robotiserad produktion.

Troax erbjuder nätväggar för maskinskydd och maskinsäkerhet. Dina moderna industriprocesser är säkra, när ingen annan än behörig personal har åtkomst till företagets maskiner. Troax säkerhetsstängsel bestående av nät-, plåt- och pc-paneler för maskinskydd ger maximal person- och maskinsäkerhet enligt maskindirektivet

För mer information kontakta

Martin Jönsson 
070-60 40 288
martin.jonsson@se.abb.com 

Hitta till ABB Robotics