JKPG Metal 28 nov - 29 nov
Inspiration days 2018

Arrangörer

undefined

ABB Robotics applikationscenter i Jönköping levererar nyckelfärdiga automationslösningar med standardmoduler som grund men där anpassningar till varje kunds unika behov och produktion görs. Fokus ligger på automation med seende robotar där industrirobotar kombineras med ABB:s egenutvecklade visionsystem, PickMT™, som ger roboten ögon och öppnar helt nya möjligheter till flexibel automation. Tack vare hög kompetens och erfarenheter från hundratals installationer har ABB blivit världsledande på att betjäna verktygsmaskiner med hjälp av robot.


undefined

Edströms Maskin är en väletablerad och stabil partner inom verkstads­industrin med 70 års erfarenhet av att leverera effektiva maskinlösningar. Företaget är expert på produktion och teknik inom skärande bearbetning och plåtbearbetning och samarbetar med flera av världens ledande maskintillverkare. Hög servicegrad och teknisk kompetens i kombination med ett omfattande utbildningsprogram gör Edströms till en komplett maskinleverantör.


undefined

KYOCERA UNIMERCO är ett innovativt företag som producerar, distribuerar och underhåller verktyg till skärande bearbetning samt mät- och kontrollverktyg till tillverkningsindustrin. Verktygskonceptet omfattar bl. a. standard- och specialverktyg, RE•NEW™ verktygsservice, beläggning och optimeringsrådgivning. Med kunden i fokus skapar vi mervärden för en kostnadseffektiv produktion. Vi ingår i den globala Kyocerakoncernen med 76 000 anställda, varav cirka 6 000 i verktygsdivisionen. Kunniga, nyfikna och engagerade medarbetare är det viktigaste för vår fortsatta framgång.


undefined

Stenbergs förser verkstadsindustrin med ledande teknik inom CNC-styrda maskiner och verktyg. Som representant för flera världsledande leverantörer kan Stenbergs säkerställa hög kvalitet och senaste teknik och är dessutom en kvalificerad partner för utbildning, service och underhåll. Hög kompetens och långsiktighet i kombination med ett innovativt tänkande bidrar till att ge dig som kund ökad produktivitet och lönsamhet. 

undefined 

Stenbergs
Vasavägen 3D
554 54 Jönköping

Edströms
Solåsvägen 14
553 03 Jönköping

Kyocera
Sagaholmsvägen 9
553 02 Jönköping

ABB
Lidstorpsvägen 12
556 28 Jönköping