JKPG Metal 28 nov - 29 nov
Inspiration days 2018

Arrangörer

undefined
ABB Robotics applikationscenter i Jönköping levererar nyckelfärdiga automationslösningar med standardmoduler som grund men där anpassningar till varje kunds unika behov och produktion görs. Fokus ligger på automation med seende robotar där industrirobotar kombineras med ABB:s egenutvecklade visionsystem, PickMT™, som ger roboten ögon och öppnar helt nya möjligheter till flexibel automation. Tack vare hög kompetens och erfarenheter från hundratals installationer har ABB blivit världsledande på att betjäna verktygsmaskiner med hjälp av robot.

undefined
Edströms Maskin är en väletablerad och stabil partner inom verkstads­industrin med 70 års erfarenhet av att leverera effektiva maskinlösningar. Företaget är expert på produktion och teknik inom skärande bearbetning och plåtbearbetning och samarbetar med flera av världens ledande maskintillverkare. Hög servicegrad och teknisk kompetens i kombination med ett omfattande utbildningsprogram gör Edströms till en komplett maskinleverantör.

undefined
KYOCERA UNIMERCO producerar, distribuerar och underhåller verktyg till skärande bearbetning samt mät- och kontrollverktyg till tillverkningsindustrin. Verktygskonceptet omfattar bl. a. standard- och specialverktyg, RE•NEW™ verktygsservice, beläggning och optimeringsrådgivning. Det svenska företaget etablerades 1991 och har sitt huvudsäte i Jönköping. Verksamheten är en del av KYOCERA UNIMERCO-koncernen, som grundades i Danmark 1964 under namnet UNIMERCO. År 2011 övertogs hela verksamheten av japanska KYOCERA.

undefined
Stenbergs förser verkstadsindustrin med ledande teknik inom CNC-styrda maskiner och verktyg. Som representant för flera världsledande leverantörer kan Stenbergs säkerställa hög kvalitet och senaste teknik och är dessutom en kvalificerad partner för utbildning, service och underhåll. Hög kompetens och långsiktighet i kombination med ett innovativt tänkande bidrar till att ge dig som kund ökad produktivitet och lönsamhet.